Halušky nejsou specialita pouze na Slovensku, ale oblíbené strapačky jsou tradičním pokrmem také na Valašsku. Nesmí k nim chybět pořádná porce kysaného zelí, o jehož přínosu pro zdraví věděli už dávno i naši předci.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory typu B 800 g
Mouka polohrubá 500 g
Vejce 1 ks
Sůl
Sádlo 2 plž
Cibule 200 g
Anglická slanina 150 g
Zelí kysané 500 g
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Brambory typu B 800 g
Mouka polohrubá 500 g
Vejce 1 ks
Sůl
Sádlo 2 plž
Cibule 200 g
Anglická slanina 150 g
Zelí kysané 500 g
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!