Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBeskydské strapačky se zelím a slaninou
Albert logoAlbert logo
  • Beskydské strapačky se zelím a slaninou

Beskydské strapačky se zelím a slaninou

Halušky nejsou specialita pouze na Slovensku, ale oblíbené strapačky jsou tradičním pokrmem také na Valašsku. Nesmí k nim chybět pořádná porce kysaného zelí, o jehož přínosu pro zdraví věděli už dávno i naši předci.
Beskydské strapačky se zelím a slaninou
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Brambory typu B 800 g
  • Mouka polohrubá 500 g
  • Vejce 1 ks
  • Sůl
  • Sádlo 2 plž
  • Cibule 200 g
  • Anglická slanina 150 g
  • Zelí kysané 500 g
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Brambory typu B 800 g
  • Mouka polohrubá 500 g
  • Vejce 1 ks
  • Sůl
  • Sádlo 2 plž
  • Cibule 200 g
  • Anglická slanina 150 g
  • Zelí kysané 500 g
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.