1
Mozzarellu nakrájejte na 10 plátků. Na ni poklaďte lístky bazalky. Rajčátka omyjte a rozkrojte napůl. Každou půlku lehce nakrojte, aby vznikly krovky, a položte je na lístek bazalky.
2
Olivy rozkrojte napůl a dejte na přední část rajčátek jako hlavičku.
3
Balsamikovou redukci smíchejte s medem v misce. Namočte do směsi špejli a vytvořte tečky na rajčátkách jako beruščiny tečky.
1
Mozzarellu nakrájejte na 10 plátků. Na ni poklaďte lístky bazalky. Rajčátka omyjte a rozkrojte napůl. Každou půlku lehce nakrojte, aby vznikly krovky, a položte je na lístek bazalky.
2
Olivy rozkrojte napůl a dejte na přední část rajčátek jako hlavičku.
3
Balsamikovou redukci smíchejte s medem v misce. Namočte do směsi špejli a vytvořte tečky na rajčátkách jako beruščiny tečky.