1
Bagety podélně nařízněte a dejte stranou. Zelí dobře propláchněte, sceďte a vložte do mísy.
2
Do hrnce vlijte olej a zahřejte na vyšší teplotu pro smažení. Očištěnou cibuli nakrájejte na jemné proužky a rychle osmažte v oleji dozlatova. Přendejte do misky s papírovými ubrousky, aby se odsála mastnota. Osolte a dejte stranou.
3
Rozpalte gril a ogrilujte klobásy ze všech stran. Mezitím obě hořčice smíchejte v misce a vzniklým dresinkem potřete obě strany připravených baget. Poklaďte zelí a klobásy vložte do plněných baget. Zasypte osmaženou cibulkou a podávejte.
1
Bagety podélně nařízněte a dejte stranou. Zelí dobře propláchněte, sceďte a vložte do mísy.
2
Do hrnce vlijte olej a zahřejte na vyšší teplotu pro smažení. Očištěnou cibuli nakrájejte na jemné proužky a rychle osmažte v oleji dozlatova. Přendejte do misky s papírovými ubrousky, aby se odsála mastnota. Osolte a dejte stranou.
3
Rozpalte gril a ogrilujte klobásy ze všech stran. Mezitím obě hořčice smíchejte v misce a vzniklým dresinkem potřete obě strany připravených baget. Poklaďte zelí a klobásy vložte do plněných baget. Zasypte osmaženou cibulkou a podávejte.