1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Připravte si menší hranatý pekáč a vyložte ho namočeným pečicím papírem – lépe přilne k formě a bude dobře držet tvar. Batáty oloupejte a nakrájejte na kostky. Uvařte je v páře, až se začnou při napíchnutí na vidličku rozpadat. Potom rozmixujte na pyré a nechte vychladnout.
3
Mandle nasypte do mixéru a několika pulzy rozmixujte na směs připomínající hrubší mouku. Smíchejte s kakaem a práškem do pečiva.
4
Vajíčka rozklepněte do mísy a ušlehejte s medem a kokosovým olejem. Pokud je olej ztuhlý, postavte sklenici na chvilku do misky s teplou vodou. Při teplotě 25 °C začne opět tát.
5
Vmíchejte mandlovou mouku s kakaem a poté zapracujte batátové pyré. Nakonec přidejte nasekanou čokoládu, brusinky a makadamové ořechy.
6
Vlijte do připraveného pekáčku a pečte půl hodiny. Nechte úplně vychladnout a potom ozdobte polevou z bílé čokolády.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Připravte si menší hranatý pekáč a vyložte ho namočeným pečicím papírem – lépe přilne k formě a bude dobře držet tvar. Batáty oloupejte a nakrájejte na kostky. Uvařte je v páře, až se začnou při napíchnutí na vidličku rozpadat. Potom rozmixujte na pyré a nechte vychladnout.
3
Mandle nasypte do mixéru a několika pulzy rozmixujte na směs připomínající hrubší mouku. Smíchejte s kakaem a práškem do pečiva.
4
Vajíčka rozklepněte do mísy a ušlehejte s medem a kokosovým olejem. Pokud je olej ztuhlý, postavte sklenici na chvilku do misky s teplou vodou. Při teplotě 25 °C začne opět tát.
5
Vmíchejte mandlovou mouku s kakaem a poté zapracujte batátové pyré. Nakonec přidejte nasekanou čokoládu, brusinky a makadamové ořechy.
6
Vlijte do připraveného pekáčku a pečte půl hodiny. Nechte úplně vychladnout a potom ozdobte polevou z bílé čokolády.