1
Oloupejte 2 zralé banány a rozmixujte je s 50 g fíků a datlí, 80 g mandlí, 150 g vloček lžící medu, šťávou z 1/2 citronu a 100 ml mandlového mléka. Směs rozetřete na dno zapékací mísy o velikosti 25 × 15 cm vyložené pečícím papírem a pečte 30 min. na 170 °C.
2
Pak na horní vrstvu nasekejte nahrubo zbylých 50 g mandlí a 30 g vlašských ořechů, promíchejte s 25 g slunečnicových a 20 g dýňových semínek, 30 g rozinek, lžící javorového sirupu a zbylými 100 ml mandlového mléka. Nakonec opatrně zamíchejte 60 g borůvek i malin. Směsí potřete zapečenou první vrstvu. A pečte ještě 25 minut dozlatova.
3
Nechte vychladnout a nakrájejte na tvar müsli tyčinek. Mlsání na výlet na kole je hotové.
1
Oloupejte 2 zralé banány a rozmixujte je s 50 g fíků a datlí, 80 g mandlí, 150 g vloček lžící medu, šťávou z 1/2 citronu a 100 ml mandlového mléka. Směs rozetřete na dno zapékací mísy o velikosti 25 × 15 cm vyložené pečícím papírem a pečte 30 min. na 170 °C.
2
Pak na horní vrstvu nasekejte nahrubo zbylých 50 g mandlí a 30 g vlašských ořechů, promíchejte s 25 g slunečnicových a 20 g dýňových semínek, 30 g rozinek, lžící javorového sirupu a zbylými 100 ml mandlového mléka. Nakonec opatrně zamíchejte 60 g borůvek i malin. Směsí potřete zapečenou první vrstvu. A pečte ještě 25 minut dozlatova.
3
Nechte vychladnout a nakrájejte na tvar müsli tyčinek. Mlsání na výlet na kole je hotové.