Nejprve vykostěte králíka. Z kostí si připravte vývar: dejte je vařit do menšího množství osolené vody s jednou mrkví a 1 celou neloupanou cibulí.
2
Nakrájejte maso na kostky a vhoďte ho na pánev, kde jste předtím na oleji nechali zesklovatět cibuli. Maso opečte, přidejte nakrájenou mrkev, bobkový list a 20 minut duste. Pak přidejte ostatní koření a bylinky, přilijte vývar a duste na mírném ohni, dokud maso nezměkne a omáčka nezhoustne. Nakonec vlijte víno a zahustěte máslem promnutým s mouku. Vařte 5 minut. Podávejte s bílým pečivem.
1
Nejprve vykostěte králíka. Z kostí si připravte vývar: dejte je vařit do menšího množství osolené vody s jednou mrkví a 1 celou neloupanou cibulí.
2
Nakrájejte maso na kostky a vhoďte ho na pánev, kde jste předtím na oleji nechali zesklovatět cibuli. Maso opečte, přidejte nakrájenou mrkev, bobkový list a 20 minut duste. Pak přidejte ostatní koření a bylinky, přilijte vývar a duste na mírném ohni, dokud maso nezměkne a omáčka nezhoustne. Nakonec vlijte víno a zahustěte máslem promnutým s mouku. Vařte 5 minut. Podávejte s bílým pečivem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!