Vejce nakrájejte na čtvrtiny. Smíchejte suroviny na zálivku - nasekanou šalotku, olivový olej, bílý vinný ocet a dijonskou hořčici. Osolte ji, opepřete a vlijte olej z tuňáka.
2
Bagetu podélně rozpulte. Vydlabejte trochu střídky. Střídu horní poloviny bagety pokapejte zálivkou.
3
Tuňáka smíchejte s majonézou, vložte do bagety, navrstvěte rajčata, bazalku, olivy, vejce a ančovičky. Bagetu přiklopte, stiskněte k sobě, nakrájejte a podávejte.
1
Vejce nakrájejte na čtvrtiny. Smíchejte suroviny na zálivku - nasekanou šalotku, olivový olej, bílý vinný ocet a dijonskou hořčici. Osolte ji, opepřete a vlijte olej z tuňáka.
2
Bagetu podélně rozpulte. Vydlabejte trochu střídky. Střídu horní poloviny bagety pokapejte zálivkou.
3
Tuňáka smíchejte s majonézou, vložte do bagety, navrstvěte rajčata, bazalku, olivy, vejce a ančovičky. Bagetu přiklopte, stiskněte k sobě, nakrájejte a podávejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!