1
V míse smíchejte ocet s moštem, cukrem a dijonskou hořčicí.
2
Očištěnou panenku osolte a opepřete ze všech stran, obalte marinádou a nechte hodinu odpočívat.
3
V další míse smíchejte najemno nakrouhané bílé zelí s pokrájenou bazalkou, 50 g rukoly, najemno pokrájenou šalotkou, hořčicí a 100 g majonézy. Salát dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
4
Vepřovou panenku vyjměte z marinády a vložte do trouby vyhřáté na 220 °C na 40 minut. Před krájením nechte maso 5 minut odpočinout.
5
Bagetu podélně rozpulte a vložte na 5 minut do trouby k panence. Každou stranu bagety potřete 2 lžícemi majonézy, poklaďte pokrájenou vepřovou panenkou, plátky nivy, zelným salátem a plátky jablka. Přiklopte druhou půlkou a bagetu v půli rozřízněte. Servírujte se zbylou rukolou a omytými cherry rajčátky.
1
V míse smíchejte ocet s moštem, cukrem a dijonskou hořčicí.
2
Očištěnou panenku osolte a opepřete ze všech stran, obalte marinádou a nechte hodinu odpočívat.
3
V další míse smíchejte najemno nakrouhané bílé zelí s pokrájenou bazalkou, 50 g rukoly, najemno pokrájenou šalotkou, hořčicí a 100 g majonézy. Salát dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
4
Vepřovou panenku vyjměte z marinády a vložte do trouby vyhřáté na 220 °C na 40 minut. Před krájením nechte maso 5 minut odpočinout.
5
Bagetu podélně rozpulte a vložte na 5 minut do trouby k panence. Každou stranu bagety potřete 2 lžícemi majonézy, poklaďte pokrájenou vepřovou panenkou, plátky nivy, zelným salátem a plátky jablka. Přiklopte druhou půlkou a bagetu v půli rozřízněte. Servírujte se zbylou rukolou a omytými cherry rajčátky.