1
Krůtí prsa rozkrájejte, na co nejdelší nudličky široké asi 2 x 2 cm, vložíte do mísy a zalijte worchestrovou omáčkou a rýžovým octem a promíchejte. Pomalu zapracujte škrob a koření tak, aby marináda stále zůstala tekutá. Nechte alespoň 2 hodiny (může být i přes noc) marinovat. Nachystejte si špejle (nejlépe grilovací s ostrým hrotem), které namočíte na chvíli do vody. Na každou špejli napichujte jeden proužek marinovaného krůtího prsa tak, jako byste ho špejlí protkávali. Grilujte na rozpáleném roštu asi 4 minuty z každé strany. Maso už nesolte (sójová omáčka je již dost slaná). Sundejte z roštu a servírujte i se špejlí, ze které můžete maso pohodlně ukusovat. V mezičase si můžete připravit salát: okurku očistěte a dále pokračujte se škrabkou a krájejte okurku na uzoučké proužky, které dávejte do mísy. Proužky zalijte rýžovým octem naředěným trochou studené vody, osolte a opepřete. Salát můžete obohatit ještě o sušená rajčata nebo olivy.