Bramborová polévka s vůní sušených hub vás přenese do babiččiny kuchyně, která voněla po majoránce. Bramboračka se sušenými hříbky je dokonalá večeře či oběd, který zahřeje v chladných dnech.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Polévka
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 50 g
Mrkev 2 ks
Celer 1 ks
Cibule 1 ks
Petržel 1 ks
Brambory 4 ks
Bujón zeleninový 1 ks
Sůl
Pepř
Houby sušené 2 hrs.
Majoránka sušená 1 hrs.
Mouka hladká 50 g
Vejce 1 ks
Česnek 2 strouž.
Máslo 50 g
Mrkev 2 ks
Celer 1 ks
Cibule 1 ks
Petržel 1 ks
Brambory 4 ks
Bujón zeleninový 1 ks
Sůl
Pepř
Houby sušené 2 hrs.
Majoránka sušená 1 hrs.
Mouka hladká 50 g
Vejce 1 ks
Česnek 2 strouž.
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Mléko a výrobky z něj
Celer a výrobky z něj
Vejce a výrobky z nich
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!