ReceptyBabiččin rýžový nákyp s blumami, mákem a sněhovou čepicí
Babiččin rýžový nákyp s blumami, mákem a sněhovou čepicí
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 2 plž
Rýže kulatozrnná 250 g
Citron BIO 1 ks
Skořice celá 1 ks
Badyán celý 1 ks
Mléko BIO 750 ml
Cukr krupicový 200 g
Mák mletý 200 g
Cukr vanilkový 1 ks
Povidla švestková 3 plž
Skořice mletá 1 člž
Bluma 500 g
Vejce 5 ks
Strouhanka 2 plž
Máslo 2 plž
Rýže kulatozrnná 250 g
Citron BIO 1 ks
Skořice celá 1 ks
Badyán celý 1 ks
Mléko BIO 750 ml
Cukr krupicový 200 g
Mák mletý 200 g
Cukr vanilkový 1 ks
Povidla švestková 3 plž
Skořice mletá 1 člž
Bluma 500 g
Vejce 5 ks
Strouhanka 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!