2
Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.
3
Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.
4
Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.
5
Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.
2
Na rozpálenou mřížku vložte maso a opékejte z každé strany přibližně 2 minuty. Na vrchní stranu masa poklaďte plátky sýra a nechte roztéct. Slaninu ogrilujte dokřupava.
3
Připravte česnekovou majonézu smícháním majonézy, prolisovaného česneku, citronovou šťávou, soli a pepře.
4
Avokáda rozkrojte napůl, odstraňte pecku a pomocí lžíce vyjměte dužinu, kterou zakápněte šťávou z citronu. Jednu polovinu avokáda ze spodu lehce seřízněte, aby burger lépe držel na talíři.
5
Spodní díl avokáda pomažte česnekovou majonézou, přidejte pár salátových listů a ogrilované maso se sýrem a slaninu. Pak přidejte na plátky nakrájenou cibuli a rajče. Přiklopte vrchním dílem avokáda a lehce zasypte sezamovými semínky.