1
Cukr nasypte do pánve rozpálené na nejvyšším plameni a bez míchání jej nechte dvě tři minuty zkaramelizovat.
2
Poté ihned vmíchejte vepřové medailonky a opékejte minutu dvě, dokud ze všech stran nezezlátnou.
3
Snižte plamen, vlijte rybí omáčku, přidejte utřený česnek, olej a jarní cibulku a vařte zhruba 15 minut, až bude maso měkké a omáčka krásně lepivá.
4
Maso podávejte nakrájené na plátky, ideálně se sójovou omáčkou k namáčení.
1
Cukr nasypte do pánve rozpálené na nejvyšším plameni a bez míchání jej nechte dvě tři minuty zkaramelizovat.
2
Poté ihned vmíchejte vepřové medailonky a opékejte minutu dvě, dokud ze všech stran nezezlátnou.
3
Snižte plamen, vlijte rybí omáčku, přidejte utřený česnek, olej a jarní cibulku a vařte zhruba 15 minut, až bude maso měkké a omáčka krásně lepivá.
4
Maso podávejte nakrájené na plátky, ideálně se sójovou omáčkou k namáčení.