1
Mléko nalijte do hrnce a přiveďte k varu. Přidejte arašídové máslo, sůl, med a metličkou dobře promíchejte, tak aby nezůstaly žádné hrudky. Odložte stranou.
2
Obě čokolády nasekejte na malé kousky, rozpusťte nad vodní lázní a dobře promíchejte, aby se propojily.
3
V jiném hrnci přiveďte 250 ml smetany k varu. Do rozpuštěné čokolády po ⅓ stěrkou zapracujte zahřátou smetanu. Nejdříve začne vznikat hustá emulze a bude to vypadat, jako kdyby se čokoláda srazila. V tu chvíli přidejte další ⅓ smetany. Pokračujte a zapracujte celý zbytek smetany. Ze zbylých 100 ml vyšlehejte šlehačku.
4
Emulzi pak vmíchejte do zahřátého ochuceného mléka. Hned po zamíchání servírujte do hrnků a ozdobte šlehačkou a maršmelouny.
1
Mléko nalijte do hrnce a přiveďte k varu. Přidejte arašídové máslo, sůl, med a metličkou dobře promíchejte, tak aby nezůstaly žádné hrudky. Odložte stranou.
2
Obě čokolády nasekejte na malé kousky, rozpusťte nad vodní lázní a dobře promíchejte, aby se propojily.
3
V jiném hrnci přiveďte 250 ml smetany k varu. Do rozpuštěné čokolády po ⅓ stěrkou zapracujte zahřátou smetanu. Nejdříve začne vznikat hustá emulze a bude to vypadat, jako kdyby se čokoláda srazila. V tu chvíli přidejte další ⅓ smetany. Pokračujte a zapracujte celý zbytek smetany. Ze zbylých 100 ml vyšlehejte šlehačku.
4
Emulzi pak vmíchejte do zahřátého ochuceného mléka. Hned po zamíchání servírujte do hrnků a ozdobte šlehačkou a maršmelouny.