1
V širokém hrnci rozehřejte máslo,přidejte vodu, sůl, vanilkový extrakt a skořici. Přiveďte k varu, vyjměte skořici a přidejte anýz. Odstavte z plotny a za stálého míchání postupně přisypte mouku. Pak vraťte na plotnu a restujte 3–5 minut na mírném plameni do hladké konzistence.
2
Hrnec s těstem překryjte potravinářskou fólií a nechte 10 minut zchladnout. Pak těsto přendejte do mísy a vmíchejte vejce. Zpracujte na hladké a lesklé těsto.
3
V hrnci rozehřejte olej na smažení. Malou lžičkou vykrajujte z těsta nepravidelné kuličky a smažte je ze všech stran dozlatova.
4
Horké krokety ihned po vyjmutí z oleje obalujte ve směsi cukru a skořice, kterou jste si předem připravili v malé misce.
1
V širokém hrnci rozehřejte máslo,přidejte vodu, sůl, vanilkový extrakt a skořici. Přiveďte k varu, vyjměte skořici a přidejte anýz. Odstavte z plotny a za stálého míchání postupně přisypte mouku. Pak vraťte na plotnu a restujte 3–5 minut na mírném plameni do hladké konzistence.
2
Hrnec s těstem překryjte potravinářskou fólií a nechte 10 minut zchladnout. Pak těsto přendejte do mísy a vmíchejte vejce. Zpracujte na hladké a lesklé těsto.
3
V hrnci rozehřejte olej na smažení. Malou lžičkou vykrajujte z těsta nepravidelné kuličky a smažte je ze všech stran dozlatova.
4
Horké krokety ihned po vyjmutí z oleje obalujte ve směsi cukru a skořice, kterou jste si předem připravili v malé misce.