ReceptyAngreštový džem s rybízem a banánem
Albert logoAlbert logo
  • Angreštový džem s rybízem a banánem

Angreštový džem s rybízem a banánem

Dříve oblíbené ovoce dnes zažívá zasloužený comeback. Sladce navinulé angrešty chutnají zasyrova, ale skvěle se hodí i k pečení, do kompotů a zavařenin.
Angreštový džem s rybízem a banánem
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sladké džemy a polevy

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Angrešt 500 g
  • Rybíz červený 300 g
  • Banán 2 ks
  • Cukr hnědý 300 g
  • Pektin 1 člž
  • Citronová šťáva 30 ml
  • Angrešt 500 g
  • Rybíz červený 300 g
  • Banán 2 ks
  • Cukr hnědý 300 g
  • Pektin 1 člž
  • Citronová šťáva 30 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.