Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
Chci jíst lépeGrilujte pořád a schutí

GRILUJTE STEAKY nejLÉPE S NÁRODNÍM TÝMEM KUCHAŘŮ 

 

Albert Grilovací Master class

V Albertu jsme si dali závazek, že naučíme všechny Čechy grilovat nejLÉPE. A proto jsme se spojili s těmi nejlepšími z nejlepších: Národním týmem kuchařů a v nové Albert grilovací Master class se dozvíte, jak ugrilovat ten nejšťavnatější steak této grilovací sezony! Už stačí jen rozpálit gril a dojít si do Albertu pro excelentní vyzrálé steaky přesně podle vaší chuti

Kdo je Národní tým kuchařů?

Tým cenami ověnčených šéfkuchařů a cukrářů, kteří reprezentují Českou republiku na světových soutěžích po celém světě. Jejich posláním je reprezentovat národní gastronomii a propagovat Českou republiku po celém světě. Účastní se například kulinářských olympiád, světových pohárů a dalších gastronomických soutěží po celém světě. Opírají se o zázemí nejsilnější kuchařské stavovské organizace – Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Koho uvidíte v naší Albert grilovací Master class?

Tomáš Popp

Manažer národního týmu kuchařů a cukrářů

Tomáš vás jako ten nejlepší průvodce seznámí se světem grilování. Sám je totiž milovníkem prvotřídních surovin, bez kompromisu na kvalitě. V Národním týmu kuchařů je hlavní „capo“, který má vždy přehled a skvělou náladu.

Patrik Bečvář

Kapitán Národního týmu kuchařů a vlastník mnoha ocenění

Patrik vařil pro zahraniční prezidenty, získal titul Kuchař roku na mezinárodním Gastrofestu a umístil se několikrát na top příčkách prestižní soutěže Bocus d’Or. Vede jako kapitán Národní tým kuchařů a cukrářů ČR a navíc svým šarmem rozpálí nejen gril.

Vojtěch Petržela

Člen seniorního týmu Národního týmu kuchařů a cukrářů a kuchař s medailemi z různých koutů světa

Kreativní kuchař původem ze Svitav, který rád proměňuje tradiční pokrmy v moderní jídla! Dvojnásobný vítěz Gastro junior a vítěz soutěže KU Young Chef nebo Kuchař roku. Vojta je za grilem jako doma a grilování je pro něj celoživotní vášeň.

GRILUJTE nejLÉPE S NÁRODNÍM TÝMEM KUCHAŘŮ

Steaky Albert Excellent

 

Nejširší nabídka steaků ze světa i českých farem. Rump staky, steaky z roštěnce, Queensland steak, nebo za sucha stařené New York a T-bone steaky. 

 

Zobrazit nabídku

Sous-Vide Steak

Už jste slyšeli o  dokonalém sous-vide steaku? Nejsnadnějším steaku na světě? Předpřipravili jsme ho pro vás sous-vide metodou. Stačí jen hodit na gril. Minuta sem, minuta tam a můžete servírovat.

Striploin steak bez práce