1
Kiwi oloupejte a vykrojte zbytek stopky. Jedno nakrájejte na malé kostičky a ostatní rozmixujte s vodou a cukrem.
2
Přidejte želírovací přípravek, nakrájené kiwi a rozdělte do skleniček nebo malých pohárů. Nechte zatuhnout nejlépe přes noc.
3
Šlehačku vyšlehejte dotuha. Bílou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní a opatrně do ní vmíchejte šlehačku. Ihned naneste na želé a nechte vychladit, alespoň dvě hodiny.
4
Před podáváním ozdobte lístky čerstvé máty.
1
Kiwi oloupejte a vykrojte zbytek stopky. Jedno nakrájejte na malé kostičky a ostatní rozmixujte s vodou a cukrem.
2
Přidejte želírovací přípravek, nakrájené kiwi a rozdělte do skleniček nebo malých pohárů. Nechte zatuhnout nejlépe přes noc.
3
Šlehačku vyšlehejte dotuha. Bílou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní a opatrně do ní vmíchejte šlehačku. Ihned naneste na želé a nechte vychladit, alespoň dvě hodiny.
4
Před podáváním ozdobte lístky čerstvé máty.