1
Z krůtích prsou nakrájejte delší, užší plátky asi půl centimetru silné (rozměrem by se měly blížit plátkům anglické slaniny). Každý kousek masa potřete olivovým olejem, posypte provensálským kořením, osolte a opepřete.
2
Na každý plátek masa položte plátek anglické slaniny, zaviňte a zajistěte špejlí. Menší závitky můžete napíchnout na špejli po dvou třech kusech jako špíz.
3
Grilujte nejprve zprudka z obou stran, poté nechte dojít na nepřímém žáru, aby se maso důkladně propeklo.
1
Z krůtích prsou nakrájejte delší, užší plátky asi půl centimetru silné (rozměrem by se měly blížit plátkům anglické slaniny). Každý kousek masa potřete olivovým olejem, posypte provensálským kořením, osolte a opepřete.
2
Na každý plátek masa položte plátek anglické slaniny, zaviňte a zajistěte špejlí. Menší závitky můžete napíchnout na špejli po dvou třech kusech jako špíz.
3
Grilujte nejprve zprudka z obou stran, poté nechte dojít na nepřímém žáru, aby se maso důkladně propeklo.