1
Vepřové koleno vyjměte z krabice, vložte i ve fólii do hrnce s horkou vodou a 20 minut prohřívejte těsně pod bodem varu dle návodu na obalu.
2
Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
3
Nachystejte si 2 mističky. Do jedné vložte 2 lžíce křenu, do druhé 3 lžíce hořčice.
4
Ohřáté koleno vyjměte z obalu a tekutinu nechte stranou. Vložte koleno do rozpálené pánve a ze všech stran orestujte dozlatova. Na závěr vlijte do pánve šťávu z kolena a chvíli koleno přelévejte. Ihned servírujte. Přejeme dobrou chuť.
5
TIP: Vepřové koleno můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete opéct v topinkovači.
1
Vepřové koleno vyjměte z krabice, vložte i ve fólii do hrnce s horkou vodou a 20 minut prohřívejte těsně pod bodem varu dle návodu na obalu.
2
Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
3
Nachystejte si 2 mističky. Do jedné vložte 2 lžíce křenu, do druhé 3 lžíce hořčice.
4
Ohřáté koleno vyjměte z obalu a tekutinu nechte stranou. Vložte koleno do rozpálené pánve a ze všech stran orestujte dozlatova. Na závěr vlijte do pánve šťávu z kolena a chvíli koleno přelévejte. Ihned servírujte. Přejeme dobrou chuť.
5
TIP: Vepřové koleno můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete opéct v topinkovači.