1
Čočku uvařte dle návodu na obalu.
2
Na sádle orestujte nadrobno pokrájenou cibuli s kostičkami slaniny dozlatova. Přisypte čočku, máslo a parmazán. Promíchejte.
3
V kastrůlku zkaramelizujte cukr. Podlijte vínem, vývarem, vložte šalotky a nechte odvařit do zhoustnutí.
4
Marinovanou panenku opečte na pánvi z obou stran.
5
Čočku servírujte s plátky panenky, omáčkou a petrželkou.
1
Čočku uvařte dle návodu na obalu.
2
Na sádle orestujte nadrobno pokrájenou cibuli s kostičkami slaniny dozlatova. Přisypte čočku, máslo a parmazán. Promíchejte.
3
V kastrůlku zkaramelizujte cukr. Podlijte vínem, vývarem, vložte šalotky a nechte odvařit do zhoustnutí.
4
Marinovanou panenku opečte na pánvi z obou stran.
5
Čočku servírujte s plátky panenky, omáčkou a petrželkou.