Tento recept na vánoční uzeninový věnec je velmi snadný a příprava vám zabere pouze 16-30 minut. S kombinací kvalitních uzenin, čerstvého tymiánu a výběrem ovoce se stane tato chuťovka hitem vašeho štědrovečerního stolu.
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Česká
Párty
Předkrm
Ingredience
Složení
8 porcí
Klobása selská 1 ks
Anglická slanina plátky 100 g
Klobásky svačinové 100 g
Tymián čerstvý
Párátka
Hroznové víno tmavé 350 g
Ostružiny 125 g
Fíky 3 ks
Jablko červené 2 ks
Hruška 1 ks
Klobása selská 1 ks
Anglická slanina plátky 100 g
Klobásky svačinové 100 g
Tymián čerstvý
Párátka
Hroznové víno tmavé 350 g
Ostružiny 125 g
Fíky 3 ks
Jablko červené 2 ks
Hruška 1 ks
Příprava
1
Všechny suroviny naservírujte na kulatý talíř do kruhu, střídejte jednotlové uzeniny a ovoce. Plátky šunky a slaniny dejte na talíř zatočené do tvarů růžiček. Vznikne tak krásný barevný uzeninový věnec.
1
Všechny suroviny naservírujte na kulatý talíř do kruhu, střídejte jednotlové uzeniny a ovoce. Plátky šunky a slaniny dejte na talíř zatočené do tvarů růžiček. Vznikne tak krásný barevný uzeninový věnec.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!