Obalte 4 filety z lososa bez kůže ve 40 g sezamového semínka. V pánvi rozpalte 2–3 lžíce olivového oleje a pak na něm z obou stran lososa opečte, aby maso bylo hotové a přitom stále šťavnaté. Lososové filety podávejte s listy hlávkového salátu a řeřichou, doplněné tzatziki z okurky, jogurtu, česneku, soli, pepře a máty.
1
Obalte 4 filety z lososa bez kůže ve 40 g sezamového semínka. V pánvi rozpalte 2–3 lžíce olivového oleje a pak na něm z obou stran lososa opečte, aby maso bylo hotové a přitom stále šťavnaté. Lososové filety podávejte s listy hlávkového salátu a řeřichou, doplněné tzatziki z okurky, jogurtu, česneku, soli, pepře a máty.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!