1
Z chlebíčků opatrně vykrojte srdce pomocí srdíčkového vykrajovátka.
2
Nad vodní lázní rozpusťte čokoládu spolu s tukem. Třetinu bílé polevy dejte do cukrářského pytlíku s milimetrovým otvorem. Maliny rozdrťte na prach a pár nechte stranou na ozdobu. Zbytek čokoládové polevy obarvěte pomocí malinového prachu. Půlku rýžových srdíček namočte do růžové polevy. Nechte lehce okapat a přendejte na plech opatřený pečicím papírem. Plech přendejte do lednice a nechte polevu pár minut zaschnout.
3
Lehce zaschlá srdíčka dozdobte bílou polevou. Srdíčka nechte úplně zaschnout v lednici.
4
Chlebíčky uchovávejte v plechové krabičce s co nejmenším přístupem vzduchu.
1
Z chlebíčků opatrně vykrojte srdce pomocí srdíčkového vykrajovátka.
2
Nad vodní lázní rozpusťte čokoládu spolu s tukem. Třetinu bílé polevy dejte do cukrářského pytlíku s milimetrovým otvorem. Maliny rozdrťte na prach a pár nechte stranou na ozdobu. Zbytek čokoládové polevy obarvěte pomocí malinového prachu. Půlku rýžových srdíček namočte do růžové polevy. Nechte lehce okapat a přendejte na plech opatřený pečicím papírem. Plech přendejte do lednice a nechte polevu pár minut zaschnout.
3
Lehce zaschlá srdíčka dozdobte bílou polevou. Srdíčka nechte úplně zaschnout v lednici.
4
Chlebíčky uchovávejte v plechové krabičce s co nejmenším přístupem vzduchu.