Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyMarinovaný vepřový bok
Albert logoAlbert logo
  • Marinovaný vepřový bok

Marinovaný vepřový bok

Marinovaný vepřový bok
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Cukr tmavý BIO 100 g
  • Česnek 3 strouž.
  • Sherry 100 ml
  • Zázvor 80 g
  • Sojová omáčka 80 ml
  • Kečup 180 ml
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Vepřový bůček bez kosti na plátky 750 g
  • Mrkev 2 ks
  • Zelí bílé 1 ks
  • Cibulka jarní 3 ks
  • Limetka 2 ks
  • Olej sezamový 1 člž
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Cukr tmavý BIO 100 g
  • Česnek 3 strouž.
  • Sherry 100 ml
  • Zázvor 80 g
  • Sojová omáčka 80 ml
  • Kečup 180 ml
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Vepřový bůček bez kosti na plátky 750 g
  • Mrkev 2 ks
  • Zelí bílé 1 ks
  • Cibulka jarní 3 ks
  • Limetka 2 ks
  • Olej sezamový 1 člž
  • Olej slunečnicový 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.