1
Troubu předehřejte na 160 °C. Máslo, cukr, limetkovou kůru a vanilkový extrakt šlehejte ručním elektrickým šlehačem 10–12 minut do světlé a nadýchané pěny.
2
Pak po jednom přidávejte vejce a ještě 3–4 minuty šlehejte. Pak vmíchejte mandle i pistácie a těsto nalijte do pečicím papírem vyložené formy na chlebíček o rozměrech asi 29 x 7 x 8 cm.
3
Vršek uhlaďte nožem a pečte 60–70 minut nebo dokud těsto ulpívá na zapíchnuté špejli. Nechte zchladnout ve formě a pak vyklopte. Podávejte s medem.
1
Troubu předehřejte na 160 °C. Máslo, cukr, limetkovou kůru a vanilkový extrakt šlehejte ručním elektrickým šlehačem 10–12 minut do světlé a nadýchané pěny.
2
Pak po jednom přidávejte vejce a ještě 3–4 minuty šlehejte. Pak vmíchejte mandle i pistácie a těsto nalijte do pečicím papírem vyložené formy na chlebíček o rozměrech asi 29 x 7 x 8 cm.
3
Vršek uhlaďte nožem a pečte 60–70 minut nebo dokud těsto ulpívá na zapíchnuté špejli. Nechte zchladnout ve formě a pak vyklopte. Podávejte s medem.