1
Troubu předehřejte na 100 °C.
2
Žloutky oddělte od bílků a bílky vyšlehejte do pěny a postupně po lžících vmíchejte cukr krupici i citronovou šťávu. Šlehejte 8 minut do lesklého pružného sněhu.
3
Plech vyložte pečicím papírem. Sníh pokládejte lžící na plech do jednotné vrstvy. Sušte 90 minut a poté nechte vychladnout.
4
Na krém vyšlehejte smetanu spolu s oběma zbylými cukry a nakonec vmíchejte kůruz 1 omyté a osušené limetky.
5
Rozlámanou pusinku servírujte na talířcích prokládanou šlehačkou. Posypte kousky jahod a limetkovou kůrou
1
Troubu předehřejte na 100 °C.
2
Žloutky oddělte od bílků a bílky vyšlehejte do pěny a postupně po lžících vmíchejte cukr krupici i citronovou šťávu. Šlehejte 8 minut do lesklého pružného sněhu.
3
Plech vyložte pečicím papírem. Sníh pokládejte lžící na plech do jednotné vrstvy. Sušte 90 minut a poté nechte vychladnout.
4
Na krém vyšlehejte smetanu spolu s oběma zbylými cukry a nakonec vmíchejte kůruz 1 omyté a osušené limetky.
5
Rozlámanou pusinku servírujte na talířcích prokládanou šlehačkou. Posypte kousky jahod a limetkovou kůrou