1
Sklenice na sekt nebo na víno naplňte ledem, do každé asi 4 kostky, podle velikosti.
2
Do každé sklenice nalijte 30 ml aperolu a zbytek sklenice doplňte vždy 100 ml hruškového cideru. Nechte místo na trošku jablečného džusu na závěr.
3
Hrušky očistěte, jednu nakrájejte na malé kostičky a rozdělte do sklenic. Druhou nakrájejte na tenké plátky a ozdobte skleničky společně se snítkou čerstvého rozmarýnu.
1
Sklenice na sekt nebo na víno naplňte ledem, do každé asi 4 kostky, podle velikosti.
2
Do každé sklenice nalijte 30 ml aperolu a zbytek sklenice doplňte vždy 100 ml hruškového cideru. Nechte místo na trošku jablečného džusu na závěr.
3
Hrušky očistěte, jednu nakrájejte na malé kostičky a rozdělte do sklenic. Druhou nakrájejte na tenké plátky a ozdobte skleničky společně se snítkou čerstvého rozmarýnu.