1
Rozpalte pánev a maso v ní na oleji osmahnte ze všech stran.
2
Vložte do hrnce spolu s kořením a očištěnou, podélně rozpůlenou zeleninou. Cibuli ponechejte s jednou vrstvou slupky, česnek opláchněte, odkrojte vrchní část se stopkou, obojí přidejte k masu.
3
Zalijte vodou, zhruba 3 cm nad náplň hrnce, a přiveďte k varu. Vařte minimálně 2 hodiny, můžete však vývar nechat táhnout i přes noc. Ze začátku vaření sbírejte pěnu.
1
Rozpalte pánev a maso v ní na oleji osmahnte ze všech stran.
2
Vložte do hrnce spolu s kořením a očištěnou, podélně rozpůlenou zeleninou. Cibuli ponechejte s jednou vrstvou slupky, česnek opláchněte, odkrojte vrchní část se stopkou, obojí přidejte k masu.
3
Zalijte vodou, zhruba 3 cm nad náplň hrnce, a přiveďte k varu. Vařte minimálně 2 hodiny, můžete však vývar nechat táhnout i přes noc. Ze začátku vaření sbírejte pěnu.