1
Rozdrťte lyofilizované jahody na prach, okraj sklenice na martini namočte do vodky a pak obalte v jahodovém prachu tak, že sklenici obrátíte dnem vzhůru a otočíte několikrát v prachu.
2
Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě ve žáruvzdorné misce po dobu 30 sekund nebo rozpusťte nad vodní lázní. Pak nechte chvilku vychladnout.
3
Vodku s jahodovým sirupem nalijte do mísy, přidejte čokoládu a pomalu zamíchejte, dokud nezískáte hladkou texturu drinku.
4
Pro každý koktejl vždy naplňte koktejlový shaker několika kostkami ledu, přidejte ¼ čokoládové směsi a rázně protřepte po dobu 30 sekund. Nalijte do připravené sklenice na martini. Takto opakujte s každým drinkem.
5
Pokud chcete, ozdobte ještě sklenici čerstvou jahodou. Na zdraví.
1
Rozdrťte lyofilizované jahody na prach, okraj sklenice na martini namočte do vodky a pak obalte v jahodovém prachu tak, že sklenici obrátíte dnem vzhůru a otočíte několikrát v prachu.
2
Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě ve žáruvzdorné misce po dobu 30 sekund nebo rozpusťte nad vodní lázní. Pak nechte chvilku vychladnout.
3
Vodku s jahodovým sirupem nalijte do mísy, přidejte čokoládu a pomalu zamíchejte, dokud nezískáte hladkou texturu drinku.
4
Pro každý koktejl vždy naplňte koktejlový shaker několika kostkami ledu, přidejte ¼ čokoládové směsi a rázně protřepte po dobu 30 sekund. Nalijte do připravené sklenice na martini. Takto opakujte s každým drinkem.
5
Pokud chcete, ozdobte ještě sklenici čerstvou jahodou. Na zdraví.