1
Připravte si pro jednou také něco z české kuchyně. Například bůčková roláda pečená na bramborách se hodí ideálně na nedělní oběd.
2
Troubu předehřejte na 190 °C.
3
Bůčkovou roládu vybalte a ze všech stran do ní udělejte malé zářezy.
4
Do každého dejte plátek česneku (použijte asi dva stroužky), kousek rozmarýnu a tymiánu.
5
Brambory nakrájejte na tenká kolečka a jedno vedle druhého (a mírně přes sebe) je vyskládejte do máslem vymazané zapékací mísy.
6
Navrch rozložte cibuli, zbylé plátky česneku a bylinky.
7
V rendlíku zahřejte vývar společně s máslem, a pak směsí přelijte brambory, navrch položte roládu a přikryté alobalem pečte asi 2 až 2 a půl hodiny.
1
Připravte si pro jednou také něco z české kuchyně. Například bůčková roláda pečená na bramborách se hodí ideálně na nedělní oběd.
2
Troubu předehřejte na 190 °C.
3
Bůčkovou roládu vybalte a ze všech stran do ní udělejte malé zářezy.
4
Do každého dejte plátek česneku (použijte asi dva stroužky), kousek rozmarýnu a tymiánu.
5
Brambory nakrájejte na tenká kolečka a jedno vedle druhého (a mírně přes sebe) je vyskládejte do máslem vymazané zapékací mísy.
6
Navrch rozložte cibuli, zbylé plátky česneku a bylinky.
7
V rendlíku zahřejte vývar společně s máslem, a pak směsí přelijte brambory, navrch položte roládu a přikryté alobalem pečte asi 2 až 2 a půl hodiny.