1
Nejprve udělejte salát. Brambory vařte zhruba dvacet minut ve slupce do měkka. Nechte zcela vychladnout, oloupejte je a přepulte, případně nakrájejte na čtvrtky. Brambory přesuňte do mísy, osolte, přidejte jarní cibulky nakrájené i s natí na kolečka, šalotky na kolečka i celer na kolečka. Přisypte vajíčka nakrájená na čtvrtky a okurky na plátky. Pak vše přelijte zálivkou smíchanou z oleje, hořčice, jogurtu a majonézy. Promíchejte, dochuťte solí, případně i pepřem a dejte stranou do chladu. Plátky toustového chleba nastrouhejte do mísy a smíchejte s bylinkami. Kapří filety omyjte, pořádně osušte a nakrájejte na jednotlivé porce, osolte je a obalte v trojobalu: nejprve v hladké mouce, pak ve vejcích, a nakonec v bylinkové strouhance. Smažte z obou stran ve vyšší vrstvě slunečnicového oleje dozlatova. Podávejte společně se salátem.