Tuto úpravu brambor možná neznáte, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Po upečení jsou brambory krásně křupavé a díky sýru zároveň šťavnaté. Slanina pak dovrší chuťové prožitky k dokonalosti.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Recepty na každý den
Příloha
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 200 g
Brambory typu B 4 ks
Sůl
Slanina plátková 4 plát.
Cheddar plátky 150 g
Zakysaná smetana 1 ks
Pepř
Pažitka čerstvá 2 plž
Máslo 200 g
Brambory typu B 4 ks
Sůl
Slanina plátková 4 plát.
Cheddar plátky 150 g
Zakysaná smetana 1 ks
Pepř
Pažitka čerstvá 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!