Polévka je nejlepší druhý či třetí den, pěkně odleželá. Dá se jíst jako hlavní jídlo s čerstvým chlebem.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení
6 porcí
Sádlo 100 g
Sůl
Vepřová plec 200 g
Pepř
Hovězí kližka 200 g
Zelí bílé 200 g
Zelí kysané 200 g
Bobkový list 2 ks
Houby sušené 2 hrs.
Nové koření 4 ks
Pepř celý 10 ks
Cibule 1 ks
Paprika mletá sladká 2,5 člž
Rajský protlak 2 plž
Klobása 100 g
Sádlo 100 g
Sůl
Vepřová plec 200 g
Pepř
Hovězí kližka 200 g
Zelí bílé 200 g
Zelí kysané 200 g
Bobkový list 2 ks
Houby sušené 2 hrs.
Nové koření 4 ks
Pepř celý 10 ks
Cibule 1 ks
Paprika mletá sladká 2,5 člž
Rajský protlak 2 plž
Klobása 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!