Tip baristy: K italskému kávovému dezertu jedině pravé italské espresso. Káva Perla Italian Roast Napoli vyniká silnou kořeněnou chutí, která dodá tu pravou intenzitu požitku.
Velmi snadné
0-15 minut
2/5
Nápoj
Ingredience
Složení
4 porce
Káva zrnková 35 g
Zmrzlina 4 kop.
Vlašské ořechy mleté 20 g
Káva zrnková 35 g
Zmrzlina 4 kop.
Vlašské ořechy mleté 20 g
Příprava
1
Připravte si 1 espresso a vlijte ho do širší misky. Ořechy vsypte na dezertní talířek. Okraje sklenic omočte v kávě a následně v oříšcích. Dejte stranou.
2
Připravte další 4 espressa.
3
Do každé sklenice vložte kopeček zmrzliny, přelijte kávou a ihned podávejte.
1
Připravte si 1 espresso a vlijte ho do širší misky. Ořechy vsypte na dezertní talířek. Okraje sklenic omočte v kávě a následně v oříšcích. Dejte stranou.
2
Připravte další 4 espressa.
3
Do každé sklenice vložte kopeček zmrzliny, přelijte kávou a ihned podávejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!